21:03
Ванна кімната в мансарді. Про що потрібно пам’ятати



Мансардні вікна VELUX


Одне з приміщень, яке можна розмістити на мансардному поверсі – ванна кімната Вам нужно хорошая пластиковая арматура для ваших бетонных опалубок? В этом случае мы хотим предложить для вас самую лучшую композитная арматура Херсон качеством которой вы будете очень довольны и еще секономите достойные деньги на доставке.. На перший погляд достатньо не звичний вибір, а насправді дуже зручне розташування Вам надо лучшая пластиковая арматура для технических цементных направлений? Тогда мы желаем предоставить вам самую лучшую композитная арматура Хмельницкий превосходством данной продукции вы будете весьма довольны и еще секономите большие финансы на доставке.. В першу чергу із-зі можливості забезпечити приміщення природньою вентиляцією і назавжди забути про підвищену вологість та сирість.

Лише уявіть, як приємно насолоджуватися теплою ванною і спостерігати за зірками.



Для того, щоб ванна, як приміщення, були комфортним і функціональним варто подбати про наступне:

Освітлення приміщення


Мансардні вікна пропускають на 40% більше денного світла, ніж фасадні вікна того ж розміру.

Зазвичай, мансардне приміщення, при верно підібраній кількості вікон, має здоровий мікроклімат та комфортне для проживання.



Для правильного освітлення кімнати використовують правило 10:1, тобто на кожні 10м.кв приміщення – 1 м.кв засклення.

Вентиляція 

Важливим елементом підтримки хорошого мікроклімату у ванній кімнаті є провітрювання. Адже це приміщенні з постійним підвищеним рівнем вологості Вам неободимо надежная композитная арматура для больших цементных направлений? В этом случае мы рады предложить вам самую качественную композитная арматура Мелитополь превосходством которой вы будете весьма удовлетворены и еще секономите немалые деньги на доставке.. Закрите мансардне вікно не повинно означати, що ви не сможете провітрити. Усі мансардні вікна VELUX оснащені унікальним вентиляційним клапаном, що дозволяє провітрювати навіть при зачиненому вікні.

Вибір мансардного вікна

Оскільки ванна – приміщення з підвищеною вологістю, варто подбати завчасно, ще на етапі будівництва про правильні вікна.

Конструкція вікна
 

Унікальне вологостійке мансардне вікно зі спеціальної термообробленої деревини в поліуретановій капсулі – ідеальне рішення для вологих приміщень. 



Технологія, яку ми використовували – це дерев'яна рама вікна, запаяна в безшовну поліуретанову капсулу.

Біле поліуретанове покриття не потребує оновлення.

Двокамерний склопакет для енергоефективних рішень у ванній кімнаті .

Додатковий контур ущільнення ефективно зменшує рівень шуму.

Унікальний дизайн з гладкими кутами дозволяє не накопичували вологість, пил та бруд.

Мансардні вікна VELUX – Комфорт на роки

Джерело: VELUX
Інформацію розміщено на правах реклами

Просмотров: 99 | Добавил: petmehvmunt | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar